Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub

首页概念方案设计案例商业办公Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub
当前位置:首页>概念方案>设计案例>商业办公>Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub
知末全球案例为设计师提供Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub案例欣赏,学习效果图、平面图、实景图、彩平图、概念方案、项目汇报PPT、材料清单等设计思维上知末网.

Cloud Valley Hub is a mixed-use scheme comprising meeting rooms, exhibition space, retail, offices and amenities.

The building is located in the heart of Cloud Valley, a new e-commerce district on the outskirts of Ningbo. The building’s initial role was to market and promote the Cloud Valley district, signifying the start of development while expressing the spirit of a new emerging economy.

Due to the challenging site conditions, Studio Woodroffe Papa raised the meeting rooms and exhibitions spaces off the ground, connected by a ring of circulation around a central courtyard. On the ground floor, retail, restaurants and amenities are arranged as a series of pavilions that populate an urban landscape with gardens and plazas where people can meet and interact.

Studio Woodroffe Papa proposed this arrangement to challenge, in a playful way, typical notions of Chinese object making and use of public space. The distinction between inside and outside is blurred and a multi-levelled landscape with different sized plazas, courtyards, terraces diversifies the social and circulation spaces.

The material expression of the building enhances these differences further: the two lower levels are clad in dark metal profile. Above, the continuous floor to ceiling glazing and silver profile metal suggest a hovering ‘cloud’.

The combination of built form and open space fosters a feeling of community and enhances the user experience. The creation of a hard landscape across the site with pockets of soft, green spaces embedded in the surface sets up a flexible environment where visitors can gather for formal and informal events. The landscape uses natural materials – timber decking and natural stone – that will change in appearance over time.

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-6

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-7

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-8

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-9

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-10

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-11

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-12

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-13

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-14

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-15

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-16

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-17

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-18

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-19

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-20

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-21

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-22

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-23

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-24

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-25

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-26

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-27

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-28

Studio Woodroffe Papa丨办公建筑丨CloudValleyHub-29

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
商业办公

Tuning Zone入口大厅,东京/激发五感的绿洲

2022-12-7 13:06:25

商业办公

上海上汽大众技术中心/“企业门户”

2022-12-7 13:06:31

声明 本站上的部份代码及教程来源于互联网,仅供网友学习交流,若您喜欢本文可附上原文链接随意转载。无意侵害您的权益,请发送邮件至 860376600@qq.com 或点击右侧 私信:ONECAD客服 反馈,我们将尽快处理。
0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
购物车
优惠劵
今日签到
有新私信 私信列表
搜索